Moje przemyślenia na temat twoich pytań,
Browning Trap Max ma wiele funkcji i wyższą jakość drewna niż zestaw Guns Unlimited. Chociaż miło jest mieć ładną broń, ładna nie rozbija celów, tylko dopasowanie. Zestaw GU może mieć wszystkie funkcje regulacji Trap Max oraz lufę unsingle 34".
Poszedłem podobną ścieżką z Browning Pro Trap, naprawdę chcąc zestawu, ale myśląc, że mogę znaleźć unsingle, który mógłbym dodać do mojego Pro Trap. Próbowałem przez ponad dwa lata i znalazłem tylko dwa, oba zostały sprzedane, zanim mogłem je dostać. Jeśli masz szczęście znaleźć jeden, będziesz potrzebować rusznikarza, aby dopasować go do twojego odbiornika.
Skończyłem kupując zestaw Kolar, który ma wszystko, czego chciałem i jest niesamowitą bronią, ale wciąż jest krzywa uczenia się.
Mam nadzieję, że to pomoże, ale ostatecznie kup to, czego naprawdę chcesz, kup raz, płacz raz.
Dla mnie wyszło tak, że mój wnuk strzela teraz z mojego Browninga i spędzamy razem wspaniałe chwile.
Jeśli dostaniesz zestaw GU i nie spodoba ci się unsingle, sprzedają się za 1200,00 $ lub więcej bez problemu, tylko lufa!
Powodzenia i witamy na forum.