Trapshooters Forum banner

Lufa Perazzi Tula Choke Skeet

1.1K views 13 replies 3 participants last post by  Steel Charlie  
#1 · (Edited)
$2,100.00

Check price

Nienaruszony rynek Euro Perazzi Tula dławiony lufą skeet z portingiem w kształcie płetwy rekina. Pasuje do każdej akcji Perazzi MX8 w stylu kwadratowego monobloku. Data próby to 1990 rok, zgodnie z tabelą, którą posiadam. Długość lufy wynosi 70 cm i waży 1,500 kg. Oczywiście dławik SK/SK. Praktycznie bez śladów. Prawie nieużywana. Zainstalowałem sprężyny wyrzutnika J&P. Używam ich we wszystkim. Poza tym całkowicie fabrycznie oryginalna. Zobacz zdjęcia, aby zobaczyć stan. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania. 2100 $ wysyłka tylko na terenie USA. Preferuję USPS MO Muszę napisać „Biorę to”

#8 ·
Dzień dobry, czy to nadal aktualne? Ładne krótkie lufy, czy zauważyłeś, że kołysze się zbyt szybko?
Z mojego doświadczenia, posiadając Comp 1 z tą lufą i drugą z lufą 30", tak, kołysze się szybciej, ale mój był dawno temu skonfigurowany do skeetu międzynarodowego. Do skeetu, naszych strzelb sportowych, wydaje się zwinny, ale nie czuję, żebym się z nim przekołysywał.

#9 ·
Tak, wciąż dostępne. Dziękuję za zainteresowanie. Nie buja dla mnie za szybko. Wszystkie moje pistolety mają lufy +/-1,5 kg niezależnie od długości. Długość/waga Perazzi Tula to w zasadzie standardowa lufa Perazzi do skeetu od dziesięcioleci.

#10 ·
Tak, wciąż dostępne. Dziękuję za zainteresowanie. Nie buja dla mnie za szybko. Wszystkie moje pistolety mają lufy +/-1,5 kg niezależnie od długości.
Długość/waga Perazzi Tula to w zasadzie standardowa lufa Perazzi do skeetu od dziesięcioleci.
Mam kilka pytań, które szybciej pójdą przez telefon. Czy jest Pan/Pani otwarty/a na rozmowę telefoniczną?

You have insufficient privileges to reply here.