Trapshooters Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
37 Posts
Discussion Starter #1
Elevator raise only 1/4 of way up. Turent move half way. Replaced #4 switch & timed Manchine.What my next step ? Thank you. Larry Knox
 

·
Registered
Joined
·
37 Posts
Discussion Starter #4
also replace turent relay. Flush oil replace with moble 0/30. cleand all conection. Recheck timing third time. Larry Knox
 

·
Registered
Joined
·
20,234 Posts
Read pages 6 - 9 in your manual. You said that you replaced switch #4 and the turret relay. Why? Switch #4 is the Turret deactivator switch but all the switches and relays are interdependent. If you don't have the manual go to the link and download it ( it is in sections so you might have to download and save several sections to your computer ) and read through it a little.

Don T
 

·
Registered
Joined
·
4,295 Posts
You might want to call Chuck at Golden West. Sounds to me like the belt may be loose on the pump.

Rick In MT
 

·
Registered
Joined
·
64 Posts
Larry, Some of the older SW Pat's had a flow control at the bottom of the cylinder. If this controler get's messed with or closed too far the cylinder won't function properly. Another posibility is maybe a piece of something is lodged in the control. Another possibility is that the cylinder seals are failing. Try disconecting the cylinder from the elevator & see if the elevetor travels up & down manually freely.

Tom Boyd
 

·
Registered
Joined
·
37 Posts
Discussion Starter #8
Thank for all the help. Took pump apart and found part of the gasket from the tank in port. now goning to ckeck control valves. Trap works find one day then acts up work on it a few hours and it starts to work. Work fine untill everones ready to shoot.Thank again for all help. Larry
 
1 - 9 of 9 Posts
Top